Om BTNWATER

Vision

Hälsa genom vatten

BTN WATER står för Back to nature water, vilket menas med att vattnet ska tillbaka till naturen. Vattnet ska vara i ett flöde och renas av material från naturen. Vår vision är att leva ett hälsosamt liv fri från gifter samt erbjuda produkter som vi också använder. Vårt mål är att öka medvetenheten kring vattenkvalité och sitt vattenintag. Vi dricker för mycket kaffe, läsk och energidrycker som skadar vår energi och återhämtning. Vi kommer garanterat dricka mer vatten om vi får dricka vatten fri från gifter. 

Carola Pettersson 

Intiativtagare till BTN WATER

Driver projekt inom hälsa, har länge varit engerad för vatten då jag förstår värdet att dricka vatten med god kvalité. Har en folkhälsovetenskaplig bakgrund och är distrubitör för de främsta vattenmaskinerna på marknaden. 

Marcus Johansson  

Intiativtagare till BTN WATER

BTN WATER har investerat och designat en portabel vattenrenare som inte kostar skjortan och som är enkel att använda. Mitt mål är att ge människor möjligheter till hälsa och välbefinnande. 

Du är vad du dricker!

Vill du veta mer?

På vår sida kan du läsa mer om vatten och öka din medvetenhet kring god vattenkvalité. Visste du att 70% av din kropp och 85% av hjärnan består av vatten. Du är vad du dricker!

©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.