Integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig

Din personliga integritet är viktigt för oss och du ska alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Det är viktigt för oss att du vet vad som händer och vad som registreras i vår insamling av personuppgifter. Integritetspolicyn gäller när ni som kund tillhandahåller produkter i anslutning till köpet. C. Holistisk hälsokonsult,  9201236024 ansvarar för behandling av personuppgifter. Detta gäller även vid anslutning av serviceärenden, vid besök på vår webbplats samt övrig kontakt med oss. Personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter är C. Holistisk hälsokonsult, 9201236024 och företaget hanterar personuppgifter enligt lagstiftning. 

 

Insamlade personuppgifter

Verksamheten följer behandlingen av personuppgifter i enlighet med bokföringslagen. De uppgifter som du lämnar hos oss i samband med köp och tjänster hanteras i enlighet med GDPR. I samband med köp och tjänster godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Du har enligt GDPR rätt att få ut din information som vi har registrerat om dig. Är informationen felaktig eller ofullständig har du rätt att få den rättad eller bortagen. Kontakta oss carola@drickvatten.se om detta gäller dig som kund, så hjälper vi dig. 

Personuppgifter som vi lagrar i vår databas:

  • Personuppgifter såsom personummer, för och efternamn, adress och telefonummer, E-postadress. 
     
  • Företagsuppgifter såsom organisationsnummer
     
  • Betalningsuppgifter såsom betalningssätt, kortnummer, kortinnehavare, transaktionstidpunkt, belopp, ip-adress och betalningshistorik. 
     
  • Kundnummer
    IP adress och information om din användning av vår webbplats

 

Syfte med insamling av data

  • Syftet med behandling av personuppgifter i vår databas är att kunna svara på förfrågningar, kommunicera med våra kunder kring köp och tjänster hos oss. 
     
  • För att kunna följa avtal gentemot dig som kund såsom genomförande av köp, tjänster, utskickande av varor, fakturering och betalning och tillhanda support. 
     
  • För att kunna ge dig som kund bästa möjliga servicer och rätta felaktiga uppgifter. 
     
  • För att kunna hantera kundförhållandet och tillhandahålla våra tjänster. 

 

 

©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.